STAND DOWN SA NEBOJŠOM MILOVANOVIĆEM - Autoironična ispovest zaokružena poezijom

STAND DOWN SA NEBOJŠOM MILOVANOVIĆEM - Autoironična ispovest zaokružena poezijom

Glumac Nebojša Milovanović će u utorak, 25. juna od 20 časova na Dramskoj sceni Pozorišta mladih Novosađanima predstaviti svoj „Stand down“ šou, koji je muzičko - poetsko - vizuelna autorska forma, sa osnovom u poeziji, koja je uvek povezana sa ličnim, duhovitim i sadržajnim pričama iz njegovog života.

Radi se o autoironičnoj ispovesti koja brani poeziju kao suštinu i istinu, komponuje poeziju, spaja nespojivo, i dolazi do punoće i spokoja kroz spoj muzike, poezije, duha i bogate vizuelizacije. Šou ima elemente „stand up“ komedije koja ima dublji smisao i ishodište u kome je poezija obogaćena sjajnim muzičkim aranžmanima.

„Stand down“ se poigrava pozorišnim i scenskim formama i postaje društveno angažovana predstava. U predstavi će se čuti pesme Ljubomira Simovića, Brane Petrovića, Miroslava Antića, Vita Nikolića, Milene
Marković, Laze Kostića, Petra Pajića, Aleksandra Sekulića, Vladislava Petkovića Disa, Ljubivoja Ršumovića,
Dobrice Erića, Matije Bećkovića, Moše Odalovića i Viljema Šekspira.

Šou je prvi put izveden 2014. godine, a do sada se igrao širom Srbije, regiona, Evrope i sveta, a nagrađen je sa zlatnom kolajnom za najbolju predstavu na Međunarodnom festivalu monodrame i pantomime u Zemunu, kao i nagradom za inovativnost i scensku igru.

Autor video radova je Marko Crnobrnja, supervizor je pozorišni reditelj Milan Nešković, a nastupaju: Nebojša Milovanović dramski umetnik; Stanislav Stojkanović, bubnjevi, perkusije; Bojan Krtinić, klarinet; Dušan Popović Lipovac, gitara.

Vidimo se u Pozorištu mladih da se smrznemo od smeha!

Cena pojedinačne karte je 1000 dinara, za grupne posete (više od 20) cena karte je 700 dinara, a za đake, studente i penzionere cena karte je 500 dinara.

RADNO VREME BLAGAJNE:
Blagajna Pozorišta mladih radi od 10 do 20 časova radnim danima. Blagajna ne radi ponedeljkom! Subotom i nedeljom blagajna radi od 9 do 13 časova.
Karte za predstavu možete rezervisati na blagajni ili pozivom na broj +381 21 521 826 i +381 61 44 88 080

Fb event: https://www.facebook.com/events/1540855842717767/

{vembed Y=rXpO8pxZXxU}

{vembed Y=XFK0eKAT_1c}