www.pozoristemladih.co.rs

Јежић Жожо

Plakat

Као сваки прави јеж, јежић Жожо има оштре бодље које прете свима, па и његовим пријатељима. Сви се плаше да их не убоде и избегавају га. Нико није желео да се игра с њим. Жожо је био веома тужан због тога. Зато је, једнога дана, одлучио да уклони своје иглице. Сви су спремно прихватили његову идеју и заузели се да му помогну. Уз подршку пријатеља, Жожо креће у авантуру звану: Ослободите ме бодљи!

Нико не може ни да замисли коликo су упорне јежеве иглице; не попуштају ни резању, ни чупању. И добро је што су бодљице биле такве, јер, када се појавио страшни вук и припретио зеки да ће га појести, бодље су биле те које су га спасиле. Тек тада су зека и другари из дворишта схватили да нису били фер према јежићу када су га избегавали.

Уствари, да ли је могуће и замислити да постоји јеж без бодљи?

Представа се препоручује деци старијој од 3 године!

Опширније...

Петар Пан

plakat Petar Pan 50x70... Мајкл, Венди и Џон посматрају Петра Пана који још увек глуми да је „смрзнут“, али када види да су Венди, Мајкл и Џон исто тако преплашени, полако се фрајерски усправи у стилу „наравно да сам то ја и није ме страх ни стид“.

ПЕТАР ПАН: Добро, признајем! То сам ја, Петар Пан!
ЏОН: Славни Петар Пан?
ПЕТАР ПАН: Да, славни Петар Пан!
МАЈКЛ: Мајкл Дарлинг. Још нисам славан.
ЏОН: Шта радиш овде?
ПЕТАР ПАН: Побегла ми је сенка, па сам дошао по њу! Овде се тако пуно прича и лако је изгубити сенку.
ВЕНДИ: Знала сам да постојиш!
ПЕТАР ПАН: Наравно да постојим. Ја и моја сенка. И све је истина што се говори! Јако сам јак и снажан и свашта знам! Немам времена да вам сада показујем, али дајем часну реч да је истина ...

Реч редитеља >>

Представа се препоручује деци старијој од 5 година.

Опширније...

Божићна песма

Bozicna pesma za netПостоје многе приче које су некада давно биле актуелне и занимљиве људима али су временом избледеле и пале у заборав. "Божићна песма" није једна од њих. Овај Дикенсов роман и данас буди снажне емоције и шаље јасну поруку као што је то радио и 1843. године, када је написан. Хтели бисмо да овом представом истакнемо колико је важно да обратимо пажњу на људе око себе, да пружимо помоћ онима којима је преко потребна, а мање бринемо о новцу и материјалном богатству. Иако је Дикенсов роман имао снажан утицај на људе његовог времена ствари се до данас нису много промениле. Још увек морамо да се подсећамо на то да бар на један дан у години треба да будемо племенити и дарежљиви према другима без неког посебног повода и разлога.

Представа се препоручује деци старијој од 5 година.

Опширније...

Лепотица и звер

Lepotica i zver plakatЗВЕР: Све зло овог света долази због лепоте!
ЕМАНУЕЛА: Зашто онда негујете оне прелепе беле руже?
ЗВЕР: Зато што могу да уживам у савршенству њиховог облика, да се опијам њиховим мирисом. Зато што њихову лепоту могу да поседујем.
ЕМАНУЕЛА: Лепота је лепша, не када се поседује, него када се подели са неким.

Представа се препоручује деци старијој од 6 година.

Опширније...

Ко је рекао "мјау"?

Ko je rekao mjau 11Представа „Ко је рекао мјау?“ упознаје децу са основним бојама и како се мешањем основних боја стварају нове. Упознаје их и са разним животињама и њиховим карактеристикама, са гласовима којима се оглашавају.
„Ко је рекао мјау?“ је представа и за децу и за њихове родитеље, јер даје нове идеје како да се заједно играју, стумулишући их да експериментишу бојама. Лако певљиве песме пружају могућност да их деца већ у току саме представе запевају. Представа буди и истраживачки дух о упознавању света.

Породична представа за децу до 6 година, њихове родитеље и учитеље.

Опширније...

Мала сирена

Четвртак, 23. март у 18 часова
Луткаркса, 45 минута
Представа се перпоручује деци старијој од 4 године.

Сладолед

Петак, 24. март у 20 часова
Мала сцена

Како је откривено летење

Субота, 25. март у 11 часова
Глумац и лутка, 40 минута
Представа се препоручује деци старијој од 5 година.

Морско бродска заврзлама

Недеља, 26. март у 11 часова
Глумац и лутка, 40 минута
Представа се препоручује деци старијој од 4 година.

Свлачење

Недеља, 26. март у 20 часова
Велика сцена
Резервација и продаја карата преко сајта www.gigstix.com

www.pozoristemladih.co.rs

Copyright © 2015. All Rights Reserved.