Позориште младих Нови Сад

  

"Лепотица и звер" отвара сезону у Позоришту младих

Lepotica i zver000Премијером представе Лепотица и звер по тексту Стевана Копривице, а у режији Милоша Јагодића, 11. септембра започеће нова сезона у Позоришту младих.

Смештена у Француску у доба Луја XIV, са раскошним костимима, у врцавом духу Димина Три мускетара, биће права посластица не само за најмлађе гледаоце него и за одрасле жељне искрених емоција и визуелног доживљаја.

Конкурс за оригинални домаћи драмски текст за луткарско позориште

logo unima topУнима центар Србија, под покровитељатвом Секретаријата за културу Града Београда, а уз подршку Међународног фестивала позоришта за децу у Суботици, ASSITEJ-a и часописа Нити Позоришног музеја Војводине, расписао је конкурс за оригинални домаћи драмски текст за луткарско позориште.

Радионица марионета одржана у Позоришту младих

011У Позоришту младих успешно је одржана Радионица марионета професора Славча Маленова, предавача на Националној академији за позоришну и филмску уметност из Бугарске. Радионица је трајала од 17. до 25. августа и део је обавезног програма Позоришта младих за усавршавање глумачких вештина запослених глумаца.

Омладински драмски студио у Позоришту младих

У Позоришту младих овог лета почиње са радом Омладински драмски студио. Од јула месеца па надаље, најмање једанпут недељно, биће организоване драмске радионице за младе од 15 до 25 година. Учешће је бесплатно, а сви заинтересовани могу се пријавити мејлом на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili позивом телефон 064 061 6240.

Гран при за представу "Како је откривено летење"

Kako je otkriveno letenje 40Жири 22. Међународног фестивала позоришта за децу у Суботици једногласно je доделио "Гран при" фестивала представи Како је откривено летење. Поред тога, жири је глумцу Саши Латиновићу доделио и награду за глумачко мајсторство.

Преминуо је наш цењени глумац и редитељ Ратко Радивојевић

ratko radivojevicУ четвртак, 14. маја после кратке и тешке болести преминуо је наш цењени глумац Ратко Радивојевић у 64. години. Сахрана ће се одржати у суботу, 16.маја у 14:30 часова на гробљу у Тителу. Kомеморацијa je у понедељак, 18. маја у 12 часова у Великој сали Позоришта младих 

Не постоје довољно јаке речи да бисмо исказали тугу поводом губитка драгог колеге. Научио нас је да је посебност једини пут ка трајању и доказао да једино игра открива лепу страну стварности. Уписан у незаборав, трајаће са нама и кроз нас. 

Сцена за децу >>
Драмска сцена >>

 

Лепотица и звер - ПРЕТПРЕМИЈЕРА >>

Четвртак, 10. септембар у 19.30 часова
Велика сцена
Представа се препоручује деци старијој од 6 година

 

Лепотица и звер - ПРЕМИЈЕРА >>

Петак, 11. септембар у 19.30 часова

Велика сцена
Представа се препоручује деци старијој од 6 година

 

Лепотица и звер >>

Четвртак, 24. септемебар у 18 часова
Велика сцена
Представа се препоручује деци старијој од 6 година

 

Има ли деда одело? >>

Субота, 26. септембар у 11 часова
Мала сцена
Представа се препоручује деци старијој од 6 година.

Пријава за месечни репертоар

Пријавите се на нашу месечну листу
Please wait